RECENSIES

Ik liep al ruim 1,5 jaar met liesklachten bij het voetballen. Bij verschillende fysio’s geweest en uiteindelijk ook doorverwezen naar het ziekenhuis, omdat niemand de oorzaak kon achterhalen. In het ziekenhuis ben ik geopereerd en is er een ‘matje’ in mijn lies geplaatst. Dit zou de pijn laten
verdwijnen. Helaas had zelfs dit niet het gewenste effect. Ik had er totaal geen vertrouwen meer in dat het ooit nog goed zou komen. Toen ik bij Rick onder behandeling ging waren mijn klachten binnen drie behandelingen volledig verdwenen. Ik kan de methode van Rick dan ook zeker bij iedereen aanbevelen! Rick is ook nog eens een toffe gast!

Jord - Oktober 2019

Ik had volgens de dokter een zwakke pols waar niks aan te doen was. Ik heb drie behandelingen van Rick gehad en ik heb nergens meer last van. Ook mijn nek- en schouderproblemen heeft hij aangepakt. De behandelingen zijn soms geen pretje maar het werkt super goed! Eindelijk van mijn 'chronische' klachten af.

Ik was met mijn partner en voor ons beiden was de beleving super. Ons probleem werd snel gevonden en adequaat aangepakt. Zeer vriendelijk en vakbekwaam!

Marieta - juli 2020

Wendy - September 2019

Was even bang dat er niets zou zijn omdat er geen bordje oid was van therapie [hangt er ondertussen wel, red], maar Joris was erg kundig en secuur. Hij vraagt goed naar klachten en checkt constant hoe het voelt na de behandeling. Ik beveel deze behandeling van harte aan. 

Anita - maart 2020

BEL, MAIL OF WHATSAPP METEEN OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN!