top of page

Na een lange tijd tijd last gehad te hebben van een blessure, bij Joris terecht gekomen. Waar de reguliere fysio mij niet konden helpen heeft Joris mijn pijn klachten weggenomen. Joris kijkt niet alleen waar de pijn zit maar waar de klachten vandaan komen. Super blij met de behandelingen. Ik kan iedereen RMT aanraden!

Ellis - 2024

Na een lange tijd last gehad te hebben met slapen ben ik terecht gekomen bij Joris. Bij de eerste afspraak samen met Joris een plan gemaakt qua voeding en slaapritme en ademhalingsoefeningen. Ik merkte eerste paar dagen daarna meteen een groot verschil, als ik had geweten dat en ademhalingsoefening mijn meteen zo snel en goed had geholpen was ik veel eerder naar Joris gegaan. Joris is iemand die zijn vak uitstekend verstaat en erg goed is in zijn werk en daarnaast ook nog super aardig is!
En ik zal zeker mensen aanraden om bij Joris langs te gaan.

Tim - 2024

 

Een andere manier om problemen op te lossen, niet alleen massage en spieren losmaken maar er wordt ook verder gekeken o.a. voeding, ademhaling, slaappatroon, ik ben heel tevreden

Tiny - 2024

Zeer goed geholpen door Joris ,hij heeft kennis van zaken ,kwam bij hem voor rugproblemen ,maar door hem nu ook van andere (darm)klachten af

Nel - 2023

Begin dit jaar een armblessure opgelopen. Volgens de fysio zou ik een spier onder mijn bicep hebben gescheurd/overbelast. En moest ik minimaal vier weken rust houden, als in absoluut niks tillen. Na twee maanden pakte ik de draad weer op en ontstond er een zeurend gevoel in mijn arm. Het deed geen pijn, maar normaal en fijn was het zeker niet. Eerst twee keer naar een sportmasseuse geweest, maar dat hielp ook niet. Vervolgens terug naar de fysio geweest en daar ik kreeg te horen dat ik een beginnende tennisarm had. Ik mocht gewoon nog doorsporten en als het na 3 weken niet weg was, moest ik terug komen. Dit vond ik best gek, want ik had er wel gewoon last van. Gelukkig kwam ik toen het RMT tegen, want die merkte meteen op dat er een flinke spanning in mijn arm zat. Na drie behandelingen is het zeurende gevoel eindelijk weg. Ik had nog een klein beetje last van een krachtverlies, maar Joris dook even de boeken in en kwam er achter dat ik mijn activatie spieren in mijn nek even moest masseren. Dat gedaan voor het sporten, en ik kan eindelijk weer volle bak door. Top service, ze weten waar ze over praten en erg vriendelijk! 

Rajhen - 2020

Ik liep al ruim 1,5 jaar met liesklachten bij het voetballen. Bij verschillende fysio’s geweest en uiteindelijk ook doorverwezen naar het ziekenhuis, omdat niemand de oorzaak kon achterhalen. In het ziekenhuis ben ik geopereerd en is er een ‘matje’ in mijn lies geplaatst. Dit zou de pijn laten
verdwijnen. Helaas had zelfs dit niet het gewenste effect. Ik had er totaal geen vertrouwen meer in dat het ooit nog goed zou komen. Toen ik bij Rick onder behandeling ging waren mijn klachten binnen drie behandelingen volledig verdwenen. Ik kan de methode van Rick dan ook zeker bij iedereen aanbevelen! Rick is ook nog eens een toffe gast!

Jord - 2019

Ik was met mijn partner en voor ons beiden was de beleving super. Ons probleem werd snel gevonden en adequaat aangepakt. Zeer vriendelijk en vakbekwaam!

Marieta - 2020

Ik (Erwin, 56 jaar) ben bij Joris in behandeling voor mijn enkel die versleten is en helemaal vast zat. Een wandeling maken begon al behoorlijk problematisch en pijnlijk te worden. Joris maakt de enkel weer helemaal los, wat voor mij weer werelden opent. Wandelen gaat weer en een eventuele operatie die ik wilde laten doen kan weer een tijd worden uitgesteld. Uitstekend werk!

Erwin - 2021

Ik ben via mijn moeder bij Joris gekomen. Ze had hele goede verhalen over hem gehoord. Ik kan die verhalen alleen maar bevestigen. Ik kwam bij Joris voor een "frozen shoulder". Met drie behandelingen was ik hier van af. Joris gaat op zoek naar de oorzaak in plaats van alleen de symptomen te bestrijden. Hij kan je duidelijk vertellen waar de klacht vandaan komt. Hij weet heel goed hoe het menselijk lichaam in elkaar zit. Hij geeft mij vertrouwen dat hij weet wat hij doet. Als hij iets niet weet of er is weinig tot geen verbetering is hij daar ook eerlijk in. Hij rommelt dan niet door maar schakelt een collega in om de casus de bespreken. Ik zou Joris zeker bij iedereen aanraden!

Christa - 2020

Ik had volgens de dokter een zwakke pols waar niks aan te doen was. Ik heb drie behandelingen van Rick gehad en ik heb nergens meer last van. Ook mijn nek- en schouderproblemen heeft hij aangepakt. De behandelingen zijn soms geen pretje maar het werkt super goed! Eindelijk van mijn 'chronische' klachten af.

Wendy - 2019

RECENSIES

KLANTEN WAARDEREN ONS MET EEN 

bottom of page