RECENSIES

Ik liep al ruim 1,5 jaar met liesklachten bij het voetballen. Bij verschillende fysio’s geweest en uiteindelijk ook doorverwezen naar het ziekenhuis, omdat niemand de oorzaak kon achterhalen. In het ziekenhuis ben ik geopereerd en is er een ‘matje’ in mijn lies geplaatst. Dit zou de pijn laten
verdwijnen. Helaas had zelfs dit niet het gewenste effect. Ik had er totaal geen vertrouwen meer in dat het ooit nog goed zou komen. Toen ik bij Rick onder behandeling ging waren mijn klachten binnen drie behandelingen volledig verdwenen. Ik kan de methode van Rick dan ook zeker bij iedereen aanbevelen! Rick is ook nog eens een toffe gast!

Dhr. Langedijk - Oktober 2019

Was even bang dat er niets zou zijn omdat er geen bordje oid was van therapie [hangt er ondertussen wel, red], maar Joris was erg kundig en secuur. Hij vraagt goed naar klachten en checkt constant hoe het voelt na de behandeling. Ik beveel deze behandeling van harte aan. 

Ik had volgens de dokter een zwakke pols waar niks aan te doen was. Ik heb drie behandelingen van Rick gehad en ik heb nergens meer last van. Ook mijn nek- en schouderproblemen heeft hij aangepakt. De behandelingen zijn soms geen pretje maar het werkt super goed! Eindelijk van mijn 'chronische' klachten af.

Ik was met mijn partner en voor ons beiden was de beleving super. Ons probleem werd snel gevonden en adequaat aangepakt. Zeer vriendelijk en vakbekwaam!

Mevr. Hendrix - juli 2020

Mevr. van Berkel - September 2019

Begin dit jaar een armblessure opgelopen. Volgens de fysio zou ik een spier onder mijn bicep hebben gescheurd/overbelast. En moest ik minimaal 4 weken rust houden, als in absoluut niks tillen.
Na 2 maanden pakte ik de draad weer op, en ontstond er een zeurend gevoel in mijn arm. Het deed geen pijn, maar normaal en fijn was het zeker niet.
Eerst twee keer naar een sportmasseuse geweest, maar dat hielp ook niet. Vervolgens terug naar de fysio geweest en kreeg te horen dat ik een beginnende tennisarm had. Ik mocht gewoon nog doorsporten en als het na 3 weken niet weg was, moest ik terug komen.
Dit vond ik best gek, want ik had er wel gewoon last van.
Gelukkig kwam ik toen het RMT tegen, want die merkte meteen op dat er een flinke spanning in mijn arm zat. Na 3 behandelingen is het zeurende gevoel eindelijk weg. Ik had nog een klein beetje last van een krachtverlies, maar Joris dook even de boeken in en kwam er achter dat ik mijn activatiespieren in mijn nek even moest masseren.
Dat gedaan voor het sporten, en ik kan eindelijk weer volle bak door. Top service, ze weten waar ze over praten en erg vriendelijk!

Mevr. Hoole - maart 2020

Dhr. Ramoutar - december 2020

BEL, MAIL OF WHATSAPP METEEN OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN!