REVALIDATIE EN MASSAGE THERAPIE WEST-FRIESLAND

Bij ons staat de cliënt centraal. Bij elke behandeling testen wij de structuren die betrokken kunnen zijn bij de symptomen. Na het hebben opgespoord van zwakke schakels of zwakke structuren starten we met het behandelen. Onze methode is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden. Zo maken wij gebruik van manuele technieken, orthopedische revalidatie, correcties in het bindweefsel en de mylogenics methodiek van Overload Worldwide. We zullen nooit bij iedereen dezelfde methode hanteren omdat ieder lichaam en iedere klacht weer anders is. We kijken dus naar wat de cliënt nodig heeft en daar passen we onze methode op aan. Daarom vinden wij het ook belangrijk om over verschillende technieken te beschikken omdat voor de één het één werkt en voor de ander het ander.

OVER ONS

ONZE BENADERING

Wij vinden de nazorg erg belangrijk. Naast dat wij de cliënt een aantal handvatten meegeven waardoor de cliënt zelf actief kan werken aan het herstel/preventie vinden wij het contact ook erg belangrijk. Dat wil zeggen dat wij na de behandeling contact houden over hoe het met het herstel gaat en wat eventueel de volgende stap is als dat nodig is.

Vaak zien we dat 70% van de cliënten binnen 1-3 behandelingen pijnvrij is. Dit kan bereikt worden doordat, zoals hierboven vermeld, wij de oorzaak aanpakken. Door de oorzaak aan te pakken is de behandelperiode korter dan wanneer er aan symptoombestrijding wordt gedaan.

Een reguliere therapeut is vaak gericht op de symptomen. Dus bijvoorbeeld bij pijn aan de knie wordt er gekeken naar problemen bij de knie. Vaak is dan de conclusie na testen van de knie of onderzoek door middel van bijvoorbeeld een echo in de knie dat er niks mis is met de knie. Dat komt omdat de oorzaak vaak ergens anders zit waardoor de knie voor problemen zorgt. Wij bij RMT West-Friesland kijken naar de oorzaak. Door middel van testen van alle betrokken
structuren sporen wij zwakke schakels op binnen het spier- en zenuwstelsel. Door deze zwakke schakels aan te pakken kunnen de klachten worden verholpen.

WAT MAAKT ONS ANDERS DAN EEN 

REGULIERE (FYSIO)THERAPEUT?

WAAROM WIJ NAZORG BELANGRIJK VINDEN

ONS DOEL IS HET BEHALEN VAN RESULTAAT.

DAAROM FOCUSSEN WIJ ONS OP HET PROBLEEM

EN NIET OP DE SYMPTOOMBESTRIJDING.’’

BEL, MAIL OF WHATSAPP METEEN OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN!