top of page

JOUW EERSTE STAP NAAR EEN PIJNVRIJ EN GEZOND LEVEN BEGINT HIER

Reserveer hier jouw gratis pijncheck

Klik op de MAAK AFSPRAAK knop rechtsonder. Hier kun je een afspraak plannen op een moment dat het jou uitkomt. 

We kijken uit naar je bezoek! 

Sharon

Erg fijn geholpen, merkte direct verschil, om na zo'n lange periode last van een pijnlijke rug, Na 1 sessie al verlichting te ervaren is erg fijn. 
Kijk uit naar de volgende sessie.

Zij gingen jou voor!

Erwin

Het helpt! Bovendien is Joris iemand die goed luistert naar wat ik vertel en kijkt hij erg goed naar mijn slechte enkel. Altijd als ik bij RMT vandaan kom loop ik weer een stuk lekkerder. 
Ook nu: vlak voor de vakantie geweest en in mijn vakantie heb ik prima kunnen wandelen in de bergen.

Ton

Prima geholpen door Joris,direct bij de eerste afspraak.doel gericht en professioneel.
IMG_0221.HEIC
IMG_0071.HEIC
IMG_0085.HEIC
DSC_0495_edited.jpg
DSC_0489_edited.jpg

KLANTEN WAARDEREN ONS MET EEN 

Goed dat je langs wilt komen bij RMT voor een gratis pijncheck. 

De gratis pijncheck houdt het volgende in:

  • Voorafgaand ontvang je een intakeformulier. Met dit formulier krijgt de behandelaar alvast een beeld van jouw klachten. 

  • We nemen vrijblijvend 30 minuten de tijd om de oorzaak van je pijnklacht te onderzoeken. Dit doen we aan de hand van een analyse van jouw gezondheid en diverse spier-, gewrichts- en zenuwtesten. 

  • Uit jouw verhaal, de analyse en de testen krijgen wij een helder beeld van jouw klachten, en daarbij van de mogelijke oorzaak. Mocht het zinvol zijn dan zullen we ook direct deze oorzaak gratis behandelen tijdens de gratis pijncheck. Zo ervaar je direct wat een behandeling met jouw klachten kan doen. Veel mensen gaan na deze sessie al met pijnverlichting de deur uit. 

  • Aan het einde van de sessie nemen we alles rustig met je door. De behandelaar legt jou uit waarom en ook of, de methode voor jou geschikt is. Zo weet jij direct of je binnenkort weer gezond en pijnvrij door het leven kunt. 

Een afspraak kun je online boeken door te klikken op de knop die rechtsonder in beeld verschijnt. Mocht je er niet uitkomen of maak je toch liever persoonlijk een afspraak dan kun je telefonisch, via WhatsApp of e-mail contact opnemen. 

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de algemene voorwaarden

 

06-15587337

contact@rmt-westfriesland.nl

DIT HOUDT DE GRATIS PIJNCHECK IN

bottom of page