BEHANDELINGEN

Mocht u niet weten welke therapie voor u het meest geschikt is, neem dan gerust contact met ons op. Dan bespreken we wat het beste voor u is.

REVALIDATIETHERAPIE

Revalidatietherapie is de behandeling van pijnklachten en blessures. Heeft u last van lichamelijke klachten? Heeft u al verschillende therapeuten bezocht maar zonder het gewenste resultaat? Zijn de klachten langdurig of acuut? Wij helpen u graag van de klachten af! 

Onze therapie is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende
behandelmethoden. Wanneer we welke methode inzetten is per persoon verschillend. Wij kijken naar wat u nodig heeft. Dit achterhalen wij door de betrokken structuren te testen op kracht, range of motion (bewegingsuitslag), stabiliteit en coördinatie. Door dit te testen kunnen we achterhalen waar zich een probleem afspeelt in het lichaam waardoor de klacht zich zou kunnen voordoen. Vervolgens proberen wij dit probleem op te lossen door te behandelen. Deze behandeling kan bestaan uit manuele therapie, orthopedische revalidatie, correcties in het bindweefsel en de mylogenics methodiek (Overload Worldwide).

 

De behandeling bestaat ook uit een stukje nazorg. Hier hechten wij veel waarde aan. Als u de deur uitloopt zullen wij een aantal handvatten meegeven waardoor u zelf ook actief kan werken aan het herstel- en preventieproces. Wij zullen ook contact met u houden over het verloop van het herstel en of er eventueel een vervolgbehandeling nodig is.

 

Wat we vaak zien is dat ongeveer 70% van de klachten binnen één tot drie behandelingen verholpen zijn. Dit snelle resultaat kan bereikt worden door, zoals hierboven beschreven, de oorzaak aan te pakken en niet alleen het symptoom.

Tarief: €35,-

 

Heeft u wel eens last van een zeurende pijn en\of het gevoel dat het ergens vastzit? Of wilt u volledig tot rust komen? Ook als u geen klachten hebt maar gewoon lekker een massage wilt dan bent u van harte welkom!

Wij bieden u een massage aan waarbij in wordt gegaan op uw hulpvraag. Dat wil zeggen dat wanneer u aangeeft ergens zeurende pijn te hebben en daarnaast behoefte heeft aan een ontspannende
massage, wij hier een gerichte massage op zullen aansluiten. Een deel van de massage zal dan wat meer klachtgericht zijn en een deel ontspannend.


Ook na of voor een zware inspanning kan een massage veel voordelen bieden. Het losmaken van de spieren en het weefsel is namelijk erg voordelig voor het herstel van het lichaam en voor de conditie van de spier. Een belangrijke aanname is namelijk dat een stijve spier snel neigt te verzwakken. Het juist behandelen van de spieren en weefsels kan ook spierpijn verminderen of voorkomen.

Tarief: €35,-

SPORT-EN/OF ONTSPANNINGS-

MASSAGE

  • Nekklachten 

  • Rugklachten

  • Schouderklachten

  • Enkelklachten

  • Knieklachten

MEER WETEN OVER PIJNKLACHTEN?

BEL, MAIL OF WHATSAPP METEEN OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN!